when somebody screws up your plans, make better ones

Dessvärre frös webcamen när jag skulle föreviga min bländande snygghet (smink är ju så ROLIGT ju!)

Anyway.

16.11.2013 kl. 20:50

hmm

nu när alla har försvunnit härifrån är jag lite lockad att börja skriva pånytt...

Under de senaste dagarna har jag beskrivit mig som "hemskt oerfaren när det kommer till lasagne" och som "fascinerad av papperspåsar". Båda är sanna. Båda påståendena var också helt relevanta i sina sammanhang.

Yep.

Cool.

16.10.2013 kl. 22:13

Den dagen kom också

Jag vet inte om jag vill blogga längre. Jo, det är sant. Ganska klart också; jag skriver ju inte längre här. Och jag saknar det inte heller.

För typ ett år sen kändes det sjukt jobbigt att jag inte kunde skriva om vad jag ville med tanke på vem som läser, nu känns det som om jag inte bryr mig om vem som läser men jag har inget behov av att ventilera mina känslor på nätet heller. Den platsen bloggen fyllde i mitt liv har tillsatts på annat vis. Och det känns FRUKTANSVÄRT bra.

Jag vet inte om jag kommer att återvända till bloggandet i nåt skede, men den får finnas kvar, varför inte lämna möjligheten kvar liksom? Men sådär för den närmsta överskådliga framtiden så tar Geckolicious' historia slut här.

Lite ska jag väl knyta ihop det hela. När jag började blogga var jag en nitton år gammal nybakad student. Nu är jag tjugotvå (nästan tjugotre) och drygt halvvägs genom mina scenkonststudier. 

Då var jag naiv, oerfaren och rädd för det mesta.

...det är jag i och för sig fortfarande, men jag är gladare, öppnare, mer avslappnad och modigare. I ungefär ett halvår har jag varit lycklig varje dag, vilket i sig gör mig ännu lyckligare (och modigare, öppnare, gladare och avslappnare) (jag vet att det inte heter så.) 

Länge drömde jag om hur jag tyckte att livet borde vara, men fick höra och intalade mig själv att jag hade för höga krav och att man ska vara nöjd med det man har. Men vet ni vad, det var fel, för just nu är livet just så fantastiskt som (och mycket mer än) jag då drömde om. 

Hej!

 

13.05.2013 kl. 18:06

Dagens lärdom

Brieost är inte särdeles gott tillsammans med apelsinjuice.
23.04.2013 kl. 21:33

Choose to be me to be free to be my way

Först fick jag höra att "alltså du är riktigt äckligt nöjd eller hur?" och jag bara well excuse you, det är väl en bra sak; sen fick jag höra att "du kommer in med en så härlig energi"

annars har jag väl sagt ljuvligt, härligt, underbart och fantastiskt cirka hundra gånger idag.

21.04.2013 kl. 21:44

Ja vill vara ledig ledig ledig

Vårens enda lediga veckoslut är här! Ska fira med att sova absurdt mycket. Hoppas jag, det är ju så himla ljust på morgnarna (OCH kvällarna) AAAAH HURRA VÅREN ÄR HÄR! Älskar ljuset så mycket att jag nästan skriver ut en mindreäntre.

Nästan.

....okejdå.

 

<3

19.04.2013 kl. 23:15

Det kanske räcker nu

 

Tur att fredagen kom så snabbt den här veckan. Synd att jag ska jobba hela veckoslutet... Tur att jag har ett roligt jobb! Synd att det tar bort tid från regi- och manusarbetet. Synd också att det inte räckte med att vara förkyld utan jag ska måsta ha mens nu till på köpet. 

Man kunde kanske tro att jag är på nånslags uselt humör, men faktum är att jag inte är det. Tur!

05.04.2013 kl. 07:25

ööööverlevarn

Kollationering, done! Nu är bara, typ, ALLT arbete kvar. Ska hålla nånslags repetition imorgon. Öööh, va?

03.04.2013 kl. 19:30

urk

Det är dags för kollationering och jag vaknade med en känsla av flunssa i kroppen. BLÖÖÖÖH. Tänkte att jag skulle strunta i det så jag koncentrerar mig på att jag har en mössa på mig inomhus istället. Händer aldrig, klarar inte av det, slutar alltid med att jag den snarare förr än senare sliter av den för att det känns som om mitt huvud håller på att pressas sönder. Människor som har huvudbonader inomhus eller när det är varmt, HUR GÖR NI?!

"gumårån"

03.04.2013 kl. 07:40

nämen!

TÄNK sån blogginspiration man (jag...) får när det finns en pjäs som ska analyseras klart tills imorgon. Tror jag kommer måsta motivera alla mina val med "för att jag vill", "för att jag kan" och "för att det är snyggt".

02.04.2013 kl. 19:08

Tada dattaadataa, tadattaadadaa, tadaaa, tadadadaa.

Slogs plötsligt av en sällsynt släng av fuck it all, vilket händer rätt sällan men bara är att njuta av när det händer; det mesta blir himla mycket lättare när jag på riktigt inte bryr mig om konsekvenserna.

02.04.2013 kl. 18:16

tystnaden som uppstår eller hur det nu sen översattes

That awkward moment när du lagat ditt livs godaste hummus och du gjort den på fri hand och du inte riktigt är säker på vad du satte i.

 

 

p.s. SÅ SKÖNT att detta är mitt typ största problem. Alltså. d.s.

01.04.2013 kl. 19:42

Så himla träffande

Jag lånade den här av Tooni, som av nederkanten att döma lånat den av 9gag. MITT I PRICK LIKSOM.

 

01.04.2013 kl. 12:09

hälsning

Glad påsk önskar Geckon med det gula håret och påskägget.

27.03.2013 kl. 18:32


Om man går fort och skrattar mycket
så märks det inte att man är ful.(En dag slår jag alla med häpnad.)

 

Förr var detta en "känslo" (läs: angst) -blogg, numera ett selfieparadis.

 

En mailadress: odlangecko(ätt)gmail.com

Senaste kommentarer

26.03, 22:47inspiraschon av flius
01.03, 14:38Bunny av Ratata/Astrid
26.02, 13:21Bunny av Tjohej!
05.02, 17:45Titta jag kunde ändra bakgrunden! av Parisresenär