Överlevarn

Träningsvärken kom och gick, som tur. Sen blev jag flunssig, mindre tur, så nästa gång jag rör mig kommer det att börja värka som fan igen JEE.

Hälsningar snormonstret.
22.01.2013 kl. 18:08

Smärtan

Vänner, här nedan en bild av fantastisk kvalitet som får demonstrera hur ont det gör. Titta på min min. Kan du avläsa desperationen i mina ögon? Ser du kampen jag utkämpar i vinkeln på mina mungipor?...nä? Okej. Ledtråd: muskelvärk. Mina ovana, små, halvförtvinade muskler har utsatts för en riktig chockbehandling. Akrobatik varje dag! Flera timmar! Det är ljuvligt, men smärtsamt. (Jag har glömt allt.) (Dessutom blir jag sur när jag inte klarar nåt.) (Men glatt (hrm) går jag till skolan varje dag.) (Slut på parenteser.)

My point being att det gör ont. (Fast jag har varit med om värre.) (Inbillar mig att den där vattenjumppan hjälper.) (Okej NU är det slut på parenteserna.)
15.01.2013 kl. 19:31

Glad fredag!

Jag firar med ett par äggstockar som hatar mig :::::::)))))))))))
11.01.2013 kl. 08:12

Projekt

Det har börjat. De underliga sakerna man lär sig och kollar upp med anledning av en scenframställning. Igår surfade jag till exempel runt på Europaparlamentets sidor för att hitta lite olika namn, och vet ni vad, Europaparlamentet har jättebra hemsida. Tycker jag. Trots att de inte har ett infrastrukturutskott. (Eller?)
10.01.2013 kl. 07:58

See beneath your beautiful

Vill ni veta något utseendefixerat?

Såhär va: i skolan hade vi uppvärmning med lite stretching. Jag var styvare än en planka för jag har inte tränat sen maj. Kände mig jobbig, men gissa vad som piggade upp mig?

Och såhär va: när jag är på vattenjumppa och tycker att det är tråkigt, gissa vad som piggar upp mig?

Svar: solbränna. Det är helt sant. Igår i skolan satt jag och var miserabel för att jag inte längre räcks till mina tår, sen såg jag hur bruna mina ben är och det hela kändes inte så farligt.

Och svar: när jag är på vattenjumppa och ser mina bruna (eller nå i den där turkosa bassängen blir det orangea) ben blir allt roligare.


...så att sjukt eller en bra motivationshöjare? Jag tänker att det är ju kul men skitdumt att färgen försvinner. Måste eventuellt gå på spraytan sen.
09.01.2013 kl. 07:35

Let me break it down to you

1. Sen jag kom till Vasa har jag varit på vattenjumppa varje dag. Det låter mer imponerande än det är för jag har varit i Vasa bara tre dagar. Eller fyra. Hm.

2. Det är så SJUKT konstigt att vara tillbaka i skolan. Alltså. Kan inte ens beskriva det ordentligt. Tyvärr har det inte varit den bästa återgången till skolvardagen, jag är rätt irriterad och det stör mig för jag fattar inte varför? Vill vara glad JUH. Måste bara bestämma mig riktigt bestämt för att vara det.

3. Skolan är nog kul också. Vårt nya projekt är en prima utmaning och vår regissör verkar riktigt kompetent.

4. Försöker packa upp och flytta tillbaka in. Det går sådär för det är tråkigt och jag har hundramiljoner saker.

5. Hej.

08.01.2013 kl. 20:01

Skola! ÄÄH!


Å JELP
07.01.2013 kl. 09:18

Vill du bli min vän?

Maila odlangecko at gmail.com eller lämna en kommentar! Jag är inte cool och relativt harmlös.Hälsningar, uttråkad.
05.01.2013 kl. 19:30

Sånt jag funderar på

- sommarjobb
- att hitta barnvaktsjobb
- att hitta veckoslutsjobb
- att jag borde packa ALLA MINA SAKER tills imorgon
- popcorn
04.01.2013 kl. 10:51

Sen är det ju mörkret

Mörkerhelvetet, mörkersatan.

I min desperation har jag ren på både instagram och facebook avgett nyårslöfte om att flytta från detta rövhålsmörka helvetesland. Eller helvetesland är fel för jag älskar faktiskt Finland men herregud det här JÄVLA mörkret. Det GÅR ju inte det här. Och då är jag ledig, hur fan ska det fungera sen när jag går i skolan och liksom PÅ RIKTIGT PÅ RIKTIGT inte ser ens något ljus de flesta dagarna? Alltså VA?
04.01.2013 kl. 08:29

De effektiva morgontimmarna

På grund av tidigare nämnda jetlag är min dygnsrytm något uppfuckad, eller egentligen inte alls det utan mycket vettig. Jag somnar runt nio på kvällarna och vaknar mellan fem och sex på morgonen. Och detta mina vänner, passar mig utmärkt. Det är mörkt, så jag är ändå trött från fyra framåt. Kan lika gärna lägga mig. Det bästa är ändå att vakna så svintidigt, för då kan jag ligga och dra mig i sängen. Vakna ordentligt. Spela lite på telefonen. Sen när jag äntligen stiger upp är klockan högst halv sju, så det finns mycket tid för morgonmål, och efter det kan jag gå tillbaka till sängen om jag vill. Helt bäst ju? Sen vid sju blir jag effektiv och sköter "viktiga ärenden" (idag hade jag sökt studiestöd, gjort adressändring etc före halv åtta) så när klockan är åtta och det kanske är dags att duscha och klä sig för dagen är jag mer än vaken och redo att rulla. Jag vet inte om det går, men jag tänker försöka hålla hårt fast vid den här dygnsrytmen.

04.01.2013 kl. 08:26

Perks of being jet lagged


Att stiga upp i svinottan är nemas problemas liksom, idag vaknade jag 5.15 av mig själv. Dock förutspår jag att jag effektivt kommer att hinna vända på dygnet passligt till måndag då skolan börjar (buu).
03.01.2013 kl. 05:52

Gissa

Har jag hela dagen haft på mig mina underbyxor

1) åt rätt håll
2) bakfram

och är detta

a) bekvämt
b) obekvämt

och skedde detta

x) med flit
o) i misstag


Rätt klurigt att veta.

NOT
01.01.2013 kl. 20:54

Tre! Två! Ett! NOOOLL! GOTT NYTT ÅÅR!Efter att ha vakat tjugoåtta och en halv timme gick jag äntligen och lade mig klockan sex imorse, sen sov jag fyra timmar och spenderade största delen av den första 2013-dagen i pyjamas. Life's good med andra ord, och mitt livs första nyårslöfte blir att börja leva det liv jag vill ha och inte bry mig så mycket om vad för åsikter andra människor kan tänkas ha om det. 

Typ.
01.01.2013 kl. 20:27


Om man går fort och skrattar mycket
så märks det inte att man är ful.(En dag slår jag alla med häpnad.)

 

Förr var detta en "känslo" (läs: angst) -blogg, numera ett selfieparadis.

 

En mailadress: odlangecko(ätt)gmail.com

Senaste kommentarer

26.03, 22:47inspiraschon av flius
01.03, 14:38Bunny av Ratata/Astrid
26.02, 13:21Bunny av Tjohej!
05.02, 17:45Titta jag kunde ändra bakgrunden! av Parisresenär