urk

03.04.2013 kl. 07:40

Det är dags för kollationering och jag vaknade med en känsla av flunssa i kroppen. BLÖÖÖÖH. Tänkte att jag skulle strunta i det så jag koncentrerar mig på att jag har en mössa på mig inomhus istället. Händer aldrig, klarar inte av det, slutar alltid med att jag den snarare förr än senare sliter av den för att det känns som om mitt huvud håller på att pressas sönder. Människor som har huvudbonader inomhus eller när det är varmt, HUR GÖR NI?!

"gumårån"


Om man går fort och skrattar mycket
så märks det inte att man är ful.(En dag slår jag alla med häpnad.)

 

Förr var detta en "känslo" (läs: angst) -blogg, numera ett selfieparadis.

 

En mailadress: odlangecko(ätt)gmail.com

Senaste kommentarer

26.03, 22:47inspiraschon av flius
01.03, 14:38Bunny av Ratata/Astrid
26.02, 13:21Bunny av Tjohej!
05.02, 17:45Titta jag kunde ändra bakgrunden! av Parisresenär