Den dagen kom också

13.05.2013 kl. 18:06

Jag vet inte om jag vill blogga längre. Jo, det är sant. Ganska klart också; jag skriver ju inte längre här. Och jag saknar det inte heller.

För typ ett år sen kändes det sjukt jobbigt att jag inte kunde skriva om vad jag ville med tanke på vem som läser, nu känns det som om jag inte bryr mig om vem som läser men jag har inget behov av att ventilera mina känslor på nätet heller. Den platsen bloggen fyllde i mitt liv har tillsatts på annat vis. Och det känns FRUKTANSVÄRT bra.

Jag vet inte om jag kommer att återvända till bloggandet i nåt skede, men den får finnas kvar, varför inte lämna möjligheten kvar liksom? Men sådär för den närmsta överskådliga framtiden så tar Geckolicious' historia slut här.

Lite ska jag väl knyta ihop det hela. När jag började blogga var jag en nitton år gammal nybakad student. Nu är jag tjugotvå (nästan tjugotre) och drygt halvvägs genom mina scenkonststudier. 

Då var jag naiv, oerfaren och rädd för det mesta.

...det är jag i och för sig fortfarande, men jag är gladare, öppnare, mer avslappnad och modigare. I ungefär ett halvår har jag varit lycklig varje dag, vilket i sig gör mig ännu lyckligare (och modigare, öppnare, gladare och avslappnare) (jag vet att det inte heter så.) 

Länge drömde jag om hur jag tyckte att livet borde vara, men fick höra och intalade mig själv att jag hade för höga krav och att man ska vara nöjd med det man har. Men vet ni vad, det var fel, för just nu är livet just så fantastiskt som (och mycket mer än) jag då drömde om. 

Hej!

 


Om man går fort och skrattar mycket
så märks det inte att man är ful.(En dag slår jag alla med häpnad.)

 

Förr var detta en "känslo" (läs: angst) -blogg, numera ett selfieparadis.

 

En mailadress: odlangecko(ätt)gmail.com

Senaste kommentarer

26.03, 22:47inspiraschon av flius
01.03, 14:38Bunny av Ratata/Astrid
26.02, 13:21Bunny av Tjohej!
05.02, 17:45Titta jag kunde ändra bakgrunden! av Parisresenär